Trouwen

Home / Trouwen

DE MEEST SPECIALE DAG OP EEN BETOVERENDE TROUWLOCATIE

Jullie gaan trouwen? Van harte gefeliciteerd! Deze dag is bijzonder en daar hoort een bijzondere locatie bij. Klooster Bethlehem heeft alles onder één dak en regelt jouw huwelijksdag tot in de puntjes. Van entertainment tot decor en van culinaire invulling tot creatieve styling.

Complete huwelijksdag

Beloof elkaar eeuwige trouw in de prachtige kapel van het klooster, maak de mooiste huwelijksfoto’s met het authentieke klooster als decor en geniet bij mooi weer met je gasten van een hapje en een drankje op ons sfeervolle terras. Aan alles is gedacht, je complete huwelijksdag beleef je bij Klooster Bethlehem.

Al eens gedacht aan een winterbruiloft?

Bekijk onze winterbruiloft brochure!

STYLING

MET DE JUISTE STYLING VOELEN GASTEN ZICH THUIS

Styling gaat verder dan aankleding of decoratie. Het bijzondere Klooster Bethlehem is van zichzelf een prachtige locatie, maar met de juiste styling voegen we een unieke persoonlijke touch toe, helemaal op maat. Het is belangrijk dat je gasten op hun gemak zijn en zich thuis voelen. Wij denken graag met je mee om precies de juiste sfeer te creëren.

Ervaren styling experts

Ga je voor een vintagelook of hou je meer van rustiek? Onze styling experts staan met creatieve ideeën voor je klaar. Ons stylingteam heeft jarenlange ervaring en zorgt er met veel passie en betrokkenheid voor dat de zaal wordt omgetoverd tot een inspirerende ruimte waar je gasten zich comfortabel en thuis voelen.

Trouwen op een adembenemende locatie?

Neem contact op