Events Zakelijk

Home / Meetings & events / Events zakelijk

MEETINGS

EFFECTIEF VERGADEREN EN LEKKER ONTSPANNEN

Om met je organisatie of bedrijf effectief te kunnen brainstormen of vergaderen, moet je soms even letterlijk ergens anders zijn. Geïnspireerd raken. De verschillende stijlvolle zalen van Klooster Bethlehem bieden alles wat je nodig hebt. Met de juiste audiovisuele ondersteuning en culinaire invulling zorgen wij voor de rest. Even pauze? Maak met het gezelschap een wandeling door de tuinen van het klooster, zodat je daarna weer doelgericht aan de slag kunt.

Bekijk onze zakelijke brochure

EVENTS

JE ZAKELIJKE EVENT IN EEN KLOOSTER

Het prachtige en veelzijdige klooster Bethlehem zorgt direct voor een goede eerste indruk. Deze locatie trakteert je gasten op iets unieks. En dat is alleen nog maar de locatie!

Het klooster heeft veel verschillende zalen en een groot buitenterrein, zodat events tot maar liefst 750 gasten mogelijk zijn. Samen met ervaren eventpartner Hutten maken we van jouw event een groot succes. Deze locatie is geschikt voor een congres, personeelsfeest, teambuilding, diner, jubileum, receptie of borrel.

Bekijk onze zakelijke brochure

ZALEN

UNIEKE ZALEN

Klooster Bethlehem biedt ruimte aan groepen van 15 tot maar liefst 600 personen, dankzij de combinatie van de verschillende ruimten.

Elke ruimte heeft een volledig eigen uitstraling, maar deelt de luxe en warmte die je in het gehele klooster en de omliggende tuinen en terrassen aantreft. Naast de zalen kan er bij mooi weer ook buiten getrouwd worden in de grote landerijen, tuin en weilanden met overkappingen of tenten. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de naastgelegen kerk voor bijvoorbeeld presentaties of plenaire vergaderingen.

Bekijk onze zakelijke brochure

Onze zalen