Inspiratieavond

Home / Inspiratieavond

Laat je inspireren!

Gefeliciteerd, jullie zijn verloofd! Bij een onvergetelijke bruiloft hoort een unieke locatie. Klooster Bethlehem nodigt jullie daarom graag uit voor een inspiratieavond op woensdag 16 oktober van 17:00 tot 21:00 uur.

Locatiebezoek

Tijdens deze betoverende avond krijgen jullie de kans om onze unieke locatie te bezoeken. Samen zullen we bespreken hoe we jullie huwelijkswensen kunnen vervullen. Of het nu gaat om  een onvergetelijke huwelijksceremonie, een romantisch diner of een stijlvolle receptie, alles is mogelijk!

Schrijf je hier in

Over de inspiratieavond

Deze inspiratieavond is niet alleen voor nieuwe bruidsparen, maar ook voor bruidsparen die hun bruiloft al bij ons hebben gepland. Het is een goede gelegenheid om extra informatie op te doen en je te laten inspireren voor jullie grote dag.

Ontdek de laatste trends, bespreek de details van jullie huwelijksdag met onze experts, en laat je verrassen door de mogelijkheden die onze locatie te bieden heeft. Of je nu nog in de planningsfase zit of al volop bezig bent met de voorbereidingen, deze avond biedt waardevolle inzichten en inspiratie voor iedereen.

Schrijf je in!

Schrijf je hieronder in voor deze inspiratieavond en zet woensdag 16 oktober van 17:00 tot 21:00 uur alvast in jullie agenda. Wees er snel bij, want vol is vol!

Schrijf je hier in

Of alvast inspiratie opdoen?

Download onze trouwbrochure

Trouwen op een adembenemende locatie?

Neem contact op