Winterbruiloft tafel
Winterbruiloft tafel

Trouwen in de winter?
Ja, ik wil!

Kloosterbetlehem2019282s 124

Als in een sprookje..

Worden jullie ook zo gelukkig van die gezellige, koude wintermaanden? Dan is een winterse bruiloft echt iets voor jullie! Klooster Bethlehem is dé perfecte locatie voor een winterse bruiloft. In de Kapel van Klooster Bethlehem kun je prachtig binnen trouwen. Het is er zo mooi dat zelfs bruidsparen die in de zomer trouwen er voor kiezen om binnen in de Kapel te trouwen. Als het winterzonnetje door de prachtige glas-in-loodramen schijnt ziet dat er prachtig uit! Maar willen jullie toch liever buiten trouwen? Zolang het droog is, kan dat ook! Er worden dan heaters en dekentjes geregeld, zodat de gasten warm blijven terwijl jullie elkaar in het winterse landschap eeuwige trouw beloven.  

Ja, ik wil!
winterbruiloft banner
winterbruiloft banner

Trouwen in winterse sferen

Kloosterbetlehem2019282s 35

Knus borrelmoment

Het echte winterse gevoel krijg je in de Salon. Deze warme ruimte is de perfecte plek om gasten te ontvangen en lekker te borrelen. De authentieke inrichting met open haard zorgt voor een knus en intiem gevoel. De bruidstaart aansnijden bij een knisperend haardvuurtje en toosten met al je dierbaren, wie wil dat nu niet?

 

Om de winterse sfeer compleet te maken worden in alle ruimtes van Klooster Bethlehem de kaarsjes aangestoken en zorgt het stylingteam voor de mooiste winterse decoratie voor jullie dag. Kortom; deze locatie heeft alle ingrediënten voor een cozy winterwedding!

Ja, ik wil!

Laat je inspireren!

Contact

0412 - 465 046

Mail ons

Kom langs!