1800 770 Eppel Fotografie Blog 4039
1800 770 Eppel Fotografie Blog 4039

De ervaringen
van onze gasten

Koen & Manou

Het was in 1 woord, fantastisch!!! ...
We hebben genoten van alles en iedereen en we hebben niets maar dan ook niets gevonden wat niet naar verwachting was. Personeel van de Hutten fantastisch, eten geweldig, decoratie briljant en het weer heeft onze dag als een sprookje gemaakt.
Alleen maar lof van vrienden en familie, die hebben nog nooit zo’n leuke bruiloft gehad.. Nou dat is natuurlijk het mooiste compliment “ever” Namens mij en Koen hartelijk dank, jullie hebben er echt een onvergetelijke dag van gemaakt… Trouwen doe je maar 1x, maar als ik het met Koen het nog 1x over mocht doen, dan precies het zelfde, met de zelfde ingrediënten.

IMG 20190912 WA0005

Tom & Eline 30 augustus 2019

Wij willen jullie super erg bedanken voor alles! Jullie hebben alles super goed geregeld. De dag is precies zo verlopen als wij in gedachten hadden. Ruud heeft ons de hele dag goed begeleid en iedereen was ook te spreken over antoinette die er voor zorgde dat iedereen continu genoeg te drinken had en die met de lekkere hapjes rond kwam lopen. Het eten was ook super! Alles was tot in de puntjes verzorgd 

Wij hoorde van de avondgasten, dat iedereen de service ook super vond! En het Italiaans liefdesplein natuurlijk een mooie afsluiting van de geweldige dag!

Wij willen jullie heel erg bedanken voor allen goede service! De dag was in een woord GEWELDIG!

kloosterrecensiecollage

Krijn & Jolien 7 oktober 2017

Het is inmiddels al weer ruim 2 maanden geleden dat wij in het huwelijksbootje gestapt zijn op onze droomlocatie Klooster Bethlehem. Wat een bijzondere, overweldigende en fantastische dag! Onze dag was nooit zo compleet geweest zonder jullie! Vanaf het eerste moment zijn wij enorm goed geholpen door Judith, die ons direct nóg enthousiaster maakte over de locatie dan we al waren. Onze droom kwam uit, wij mochten trouwen op een droomlocatie. Onze gehele dag was tip-top verzorgd en onze dank gaat dan ook extra uit naar Ruud. Wat een fijne en enthousiaste partymanager. Wij hebben ons op onze grote dag geen seconde druk hoeven te maken en alles werd geregeld. Ook wij als bruidspaar kwamen echt niets tekort. En dan nog onze dank voor de fantastische aankleding en styling. Wij hadden dit zelf nooit zo mooi kunnen krijgen!
WAUW.. in 1 woord geweldig! 
Het eten was heerlijk en zag er geweldig mooi uit en onze feestavond is er een om nooit te vergeten. DANK DANK DANK en petje af voor jullie allemaal! Wij kijken terug op een droomdag, een die voorbij is gevlogen maar die we van minuut tot minuut beleefd hebben. Wij hebben met Ruud afgesproken dat we over 12,5 jaar weer bij jullie terug komen om het feest nog eens dunnetjes over te doen

collage recensies 1

Mark & Dunja 12 augustus 2017

"La Dolce Vita" bij Klooster Bethlehem Op 12 augustus 2017 zijn wij getrouwd bij Klooster Bethlehem. Wat een droomlocatie! Het was een fantastische dag, we hebben van iedere seconde genoten. De styling die tot in de puntjes geregeld was om een romantische, liefdevolle en warme setting te creëren was perfect! Het voelde alsof we de hele dag in een sprookje leefden. De ceremoniezaal / kapel was werkelijk betoverend. Wat geweldig om hier onze zelfgeschreven trouwgeloften aan elkaar voor te mogen lezen en elkaar het JA-woord te geven.  Wat zijn wij en onze gasten in de watten gelegd, iedereen heeft genoten van alle alle hapjes en drankjes de gehele dag, maar met name van het uitermate smaakvolle diner (Italian shared dining)! Door het Italiaanse diner aan twee prachtig gedekte tafels met uitzicht op de fontein, een mooi avondzonnetje erbij en al onze geliefden naast ons, was voor ons 'La Dolce Vita' ten top! Aangezien we allebei dol zijn op Italië vonden we het belangrijk om dit thema op onze bruiloft terug te laten komen, dit was meer dan gelukt! Ook het Italiaans liefdesplein waar we na het feest nog konden genieten van heerlijke pizza's uit de houtoven en glaasjes limoncello waren top!

We willen jullie daarom ontzettend bedanken voor het verzorgen van onze mooie dag, we kijken er vol plezier op terug! We hadden ons geen mooiere dag kunnen voorstellen. Uiteraard willen we jullie ook nog bedanken voor de fijne begeleiding in het voortraject van ons huwelijk. We konden altijd met al onze vragen (en dat waren er veel!) bij jullie terecht. 

 

Foto credits: Dario Endara Wedding Photography

Sfeer Impressies

Sascha Van Lanen Banner
Sascha Van Lanen Banner

Jouw bruiloft geheel
op maat gestyled?

Sfeer impressies

Beoordeling door onze gasten

8.5
Maximale score is 10. Gebasseerd op 1183 beoordelingen op klantenvertellen.nl. 97% beveelt ons aan.
Gasten geven ons gemiddeld een:
  • Gastvrijheid manager 8.6
  • Gastvrijheid samenwerkers 8.3
  • Gastvrijheid koks 6.4
  • Kwaliteit culinair 8
  • Locatie 7.5
  • Styling en inrichting 8.3
  • Entertainment 3.6
Contact

0412 - 465 046

Mail ons

Kom langs!