1800 770 Eppel Fotografie Blog 4039
1800 770 Eppel Fotografie Blog 4039

De ervaringen
van onze gasten

Koen & Manou 17 juni 2017

Het was in 1 woord, fantastisch!!! ...
We hebben genoten van alles en iedereen en we hebben niets maar dan ook niets gevonden wat niet naar verwachting was. Personeel van de Hutten fantastisch, eten geweldig, decoratie briljant en het weer heeft onze dag als een sprookje gemaakt.
Alleen maar lof van vrienden en familie, die hebben nog nooit zo’n leuke bruiloft gehad.. Nou dat is natuurlijk het mooiste compliment “ever” Namens mij en Koen hartelijk dank, jullie hebben er echt een onvergetelijke dag van gemaakt… Trouwen doe je maar 1x, maar als ik het met Koen het nog 1x over mocht doen, dan precies het zelfde, met de zelfde ingrediënten.

kloosterrecensiecollage

Krijn & Jolien 7 oktober 2017

Het is inmiddels al weer ruim 2 maanden geleden dat wij in het huwelijksbootje gestapt zijn op onze droomlocatie Klooster Bethlehem. Wat een bijzondere, overweldigende en fantastische dag! Onze dag was nooit zo compleet geweest zonder jullie! Vanaf het eerste moment zijn wij enorm goed geholpen door Judith, die ons direct nóg enthousiaster maakte over de locatie dan we al waren. Onze droom kwam uit, wij mochten trouwen op een droomlocatie. Onze gehele dag was tip-top verzorgd en onze dank gaat dan ook extra uit naar Ruud. Wat een fijne en enthousiaste partymanager. Wij hebben ons op onze grote dag geen seconde druk hoeven te maken en alles werd geregeld. Ook wij als bruidspaar kwamen echt niets tekort. En dan nog onze dank voor de fantastische aankleding en styling. Wij hadden dit zelf nooit zo mooi kunnen krijgen!
WAUW.. in 1 woord geweldig! 
Het eten was heerlijk en zag er geweldig mooi uit en onze feestavond is er een om nooit te vergeten. DANK DANK DANK en petje af voor jullie allemaal! Wij kijken terug op een droomdag, een die voorbij is gevlogen maar die we van minuut tot minuut beleefd hebben. Wij hebben met Ruud afgesproken dat we over 12,5 jaar weer bij jullie terug komen om het feest nog eens dunnetjes over te doen

collage recensies 1

Mark & Dunja 12 augustus 2017

"La Dolce Vita" bij Klooster Bethlehem Op 12 augustus 2017 zijn wij getrouwd bij Klooster Bethlehem. Wat een droomlocatie! Het was een fantastische dag, we hebben van iedere seconde genoten. De styling die tot in de puntjes geregeld was om een romantische, liefdevolle en warme setting te creëren was perfect! Het voelde alsof we de hele dag in een sprookje leefden. De ceremoniezaal / kapel was werkelijk betoverend. Wat geweldig om hier onze zelfgeschreven trouwgeloften aan elkaar voor te mogen lezen en elkaar het JA-woord te geven.  Wat zijn wij en onze gasten in de watten gelegd, iedereen heeft genoten van alle alle hapjes en drankjes de gehele dag, maar met name van het uitermate smaakvolle diner (Italian shared dining)! Door het Italiaanse diner aan twee prachtig gedekte tafels met uitzicht op de fontein, een mooi avondzonnetje erbij en al onze geliefden naast ons, was voor ons 'La Dolce Vita' ten top! Aangezien we allebei dol zijn op Italië vonden we het belangrijk om dit thema op onze bruiloft terug te laten komen, dit was meer dan gelukt! Ook het Italiaans liefdesplein waar we na het feest nog konden genieten van heerlijke pizza's uit de houtoven en glaasjes limoncello waren top!

We willen jullie daarom ontzettend bedanken voor het verzorgen van onze mooie dag, we kijken er vol plezier op terug! We hadden ons geen mooiere dag kunnen voorstellen. Uiteraard willen we jullie ook nog bedanken voor de fijne begeleiding in het voortraject van ons huwelijk. We konden altijd met al onze vragen (en dat waren er veel!) bij jullie terecht. 

 

Foto credits: Dario Endara Wedding Photography

Onze gasten vertellen

Sfeer Impressies

Sascha Van Lanen Banner
Sascha Van Lanen Banner

Jouw bruiloft geheel
op maat gestyled?

Klooster Bethlehem Oss Trouwen Bruiloft Huwelijk Referentie 6

Jurgen & Naomi, september 2016

Hallo Judith,

In 2015 besloten we te trouwen. Op aanraden van onze fotograaf Manola van Leeuwe toch maar eens een kijkje genomen bij Klooster Bethlehem. Onze verwachtingen waren hoog, en terecht! Wat een prachtige locatie, de romantische en rustieke kapel, de ontspannen dinerzaal en de spetterende feestlocatie met schitterende kroonluchters en lichtpartijen.

Tijdens het voortraject werden we aan de hand begeleid door Sascha en Judith. Je kunt merken dat ze vaak met dit 'bruilofts bijltje' hebben gehakt. Geen wens was te gek en iedere optie was bespreekbaar.

9 september '16 was dan de grote dag. Alles werd vooraf overgedragen aan Antoinette. Last minute wijzigingen werden nog aangenomen en ook meteen verwerkt.

En wat was het geweldig!

Van begin tot einde was het een fantastische dag. Wij – maar ook onze gasten – voelden ons de hele dag echt te gast. Alles was tot in de puntjes geregeld en wij – als bruidspaar – hoefden nergens meer aan te denken. De dag liep gesmeerd dankzij Antoinette (in nauwe samenwerking met onze eigen ceremoniemeesters) en Dennis voor de avond.

Van meerdere van onze dag- en avondgasten hebben wij inmiddels deze reacties ook mogen ontvangen. Niemand is maar ook iets tekort gekomen. Iedereen voelde zich echt te gast en in de watten gelegd, zowel overdag als 's avonds! Ook de kindjes hebben een superdag gehad met de ranjafontein, het tafelkleed vol met friet, kipnuggets en poffertjes en de cadeautjes voor thuis. Super!

Gastvrijheid heeft voor ons een compleet nieuwe dimensie gekregen!

Een dikke pluim voor het hele team van Klooster Bethlehem. Jullie hebben onze dag tot een perfecte dag gemaakt!

Fotografie: Manola van Leeuwe Fotografie
Klooster Bethlehem Oss Trouwen Bruiloft Huwelijk Referentie 13

Iris & Jeroen, april 2016

Hoi Sacha,

We zijn net terug van onze huwelijksreis, waar we heerlijk hebben nagenoten van de bruiloft. Het was een droomdag! De locatie was perfect aangekleed, Piet stal de show tijdens de ceremonie en vanaf dat moment was het een grote geluksroes. Allemaal dankzij jou, Niek en jullie collega's. De keuze voor Klooster Bethlehem was de beste die we konden maken; jullie zijn werkelijk fantastisch in wat jullie doen!

Ook onze gasten hebben het erg naar hun zin gehad, we hebben veel reacties gekregen over het gebouw zelf, het lekkere eten en de snelheid + nauwkeurigheid waarin iedereen op de dansvloer van zijn/haar drankje werd voorzien. Het grootste compliment voor jullie is dat veel van onze vrienden gezegd hebben, dat we de standaard voor een bruiloft wel heel erg hoog hebben gelegd.

Sacha, bedankt voor de prettige voorbereidende gesprekken waarbij we onze trouwdag helemaal naar wens hebben kunnen vorm geven. Vanaf de eerste ontmoeting waren we overtuigd dat onze dag bij jou in goede handen was. Top!

Niek, jij ontzettend bedankt voor het managen van de hele dag. Je straalt precies de rust en het vertrouwen uit die op zo'n dag nodig zijn om alles soepel te laten verlopen. Briljant voorbeeld is een Jeroen die stressend naar zijn sleutels/portomonnee zoekt, waarbij jij hem kan vertellen dat het veilig achter de bar ligt. Het was super om jou deze dag als party manager te hebben!

Uiteraard ook dank aan jullie collega's die de 30e gewerkt hebben - het was een dag om nooit meer te vergeten.

Met vriendelijke groet,
Jeroen & Iris

Jasper & Marleen, november 2016

Hi Judith,

Gisteren weer thuis gekomen van een prachtige huwelijksreis naar Zuid-Afrika. Inmiddels een kleine drie weken geleden, was daar eindelijk onze grote dag. We kunnen terug kijken op écht een perfecte dag waarin alles tot in de puntjes was geregeld door o.a. Hutten. Het voortraject met jou verliep erg soepel en niets was te gek. Bij Hutten is alles mogelijk, heel fijn! Ook met Niek verliep alles op rolletjes. Hij dacht graag mee en wist alles snel concreet te maken.

De trouwdag zelf bij het Klooster was Ge-wel-dig!!! Van begin tot het eind was er een ontspannen sfeer waarin wij samen met alle gasten in de watten zijn gelegd. Speciale dank voor het personeel wat ervoor heeft gezorgd dat niemand iets te kort is gekomen (mijn oma van 86 jaar heeft het nog over de Glühwein die speciaal voor haar is gehaald). Ook van al onze andere gasten was er alleen maar lof over de aankleding, service en sfeer bij het Klooster.
Super bedankt voor het waarmaken van onze droomdag!!

Groetjes Jasper & Marleen

Sfeer impressies

Beoordeling door onze gasten

10
Maximale score is 10. Gebasseerd op 1 beoordelingen op klantenvertellen.nl. 100% beveelt ons aan.
Gasten geven ons gemiddeld een:
  • Gastvrijheid manager 10
  • Gastvrijheid samenwerkers 10
  • Gastvrijheid koks n.v.t.
  • Kwaliteit culinair 10
  • Locatie 10
  • Styling en inrichting 10
  • Entertainment 10
Contact

0412 - 465 046

Mail ons

Kom langs!