Klooster Bethlehem feestelijk
Klooster Bethlehem feestelijk

Een bijzondere dag
in een prachtige omgeving

Klooster Bethlehem Oss Diner 4

Maak het onvergetelijk

Ben je op zoek naar de perfecte locatie om te trouwen of bijvoorbeeld je huwelijksjubileum of verjaardag te vieren? Kom dan naar Klooster Bethlehem. Deze prachtige locatie die een authentieke ambiance combineert met een moderne en stijlvolle inrichting maakt van elk feest een onvergetelijke dag. Zowel kleine gezelschappen van 25 gasten als grote groepen tot maar liefst 1.150 gasten zijn van harte welkom. Samen maken we er een unieke dag van, waarbij wij ervoor zorgen dat het jou en je gasten aan niets zal ontbreken.

Vragen? We helpen je graag.
Klooster Bethlehem Oss Zalen Ruimtes 10

Waarom Klooster Bethlehem?

 • Combinatie tussen moderne inrichting en authentieke ambiance
 • Een van de mooiste trouwlocaties in de regio
 • State of the art licht en geluidsysteem en faciliteiten
 • Buiten trouwen behoort tot de mogelijkheden
 • Capaciteit tot ruim 600 gasten
 • Multifunctioneel dankzij meerdere zalen
 • Aanbod van totaalconcepten met entertainment, decor, styling en inrichting
 • Ruim 200 eigen parkeerplaatsen
 • Centrale ligging tussen Nijmegen, 's-Hertogenbosch en Oss
 • Hutten als partner met ruim 85 jaar ervaring
 • Diverse overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving
Jacqueline Glaser accountmanager Klooster Bethlehem
Jacqueline Glaser accountmanager Klooster Bethlehem

Jouw feest Bij Klooster Bethlehem?

Samen het feest organiserenPrettig kennis te maken! Om een goed en passend advies of voorstel te kunnen doen willen we je graag leren kennen. We horen graag wat jullie beweegt, welke ideeën, behoeften en doelstellingen er zijn omtrent het feest en hoe we kunnen helpen om deze tot een groot succes te maken.

Je ontvangt van ons een voorstel, aansluitend op de gestelde doelstellingen. Deze bespreken we eventueel, om enige onduidelijkheid direct weg te nemen. Zijn er in deze fase nog nieuwe ideeën of aanpassingen op het voorstel? Geen probleem!

Een laatste keer doorspreken van het draaiboek, het zetten van de puntjes op de i… de party manager zorgt ervoor dat de nodige voorbereidingen worden getroffen. Achter de schermen worden de juiste mensen in beweging gezet en wordt de planning in de gaten gehouden, zodat alles op het feest tiptop in orde is. Zijn er nog vragen of speciale wensen tijdens deze fase, wij staan klaar voor jullie!

Het moment is daar en wij gaan ervoor om jullie feest tot een succes te maken. De party manager is aanwezig en het directe aanspreekpunt. Voldoende en vriendelijke mensen, overheerlijke drankjes en hapjes, een verzorgde en aangeklede locatie. Alles om er een onvergetelijk feest van te maken voor de gasten.

Kort na afloop van het feest evalueren we hoe het voorbereidingstraject is gegaan en of de eerder gestelde doelstellingen zijn behaald. Kunnen we tevreden terugkijken naar een geslaagd feest?

Contact

0412 - 465 046

Mail ons

Kom langs!