Neem hier
alvast een voorproefje!

Klooster Bethlehem Oss Zalen Ruimtes 10

Unieke zalen

Klooster Bethlehem biedt ruimte aan groepen van 15 tot maar liefst 600 personen, dankzij de combinatie van de verschillende ruimten.

Elke ruimte heeft een volledig eigen uitstraling, maar deelt de luxe en warmte die je in het gehele klooster en de omliggende tuinen en terrassen aantreft. Of het een spetterend personeelsfeest, een onvergetelijk huwelijk, een rustgevend dinerdansant, een stijlvolle receptie, een ongestoord seminar of congres betreft, alle ontvangsten worden samen met je tot iets bijzonders gemaakt.

Naast de zalen kan er bij mooi weer ook buiten getrouwd worden in de grote landerijen, tuin en weilanden met overkappingen of tenten. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de naastgelegen kerk voor bijvoorbeeld presentaties of plenaire vergaderingen.

Onze zalen & ruimtes

Klooster Bethlehem eventlocatie Hutten
Klooster Bethlehem eventlocatie Hutten

Wil je een kijkje komen nemen?

Klooster Bethlehem Oss Styling Creatie 12

Nog meer mogelijkheden

Wordt er mooi weer verwacht? Dan is het natuurlijk heerlijk om de huwelijksceremonie in de prachtige tuinen van het klooster te laten plaatsvinden, waarbij overkappingen en tenten zorgen voor een gezellige sfeer. Voor bijvoorbeeld zakelijke presentaties of plenaire vergaderingen kan ook gebruik worden gemaakt van de nabijgelegen kerk.

Meer info? Neem direct contact op!
Contact

0412 - 465 046

Mail ons

Kom langs!