Hutten Event Catering header 1800x770 6
Hutten Event Catering header 1800x770 6

Een toporganisatie voor elk event

Hutten Meeting en Events

Hutten: specialist in eventorganisatie

Wanneer je een feest of event houdt bij Klooster Bethlehem, kies je niet alleen voor een toplocatie. Je krijgt er ook een toporganisatie bij die alle aspecten van concept tot entertainment en van catering tot styling tot in de puntjes verzorgt. Samen komen we tot een unieke en originele combinatie die jouw feest of evenement tot een succes zullen maken.

Bij Klooster Bethlehem is van alles mogelijk. Van een bedrijfsborrel tot huwelijksfeest en alles er tussenin. Het is voor ons als totaalorganisator een feest om op deze bijzondere locatie alle elementen mooi bij elkaar te laten komen. Je feest of event wordt met persoonlijke aandacht op maat samengesteld zodat we de verwachtingen van je gasten zullen overtreffen.

Het hart van Hutten

De keuken van huiscateraar Hutten is het kloppend hart van de organisatie. De chefkoks leiden zelf hun medewerkers op en zijn specialist op het gebied van gastvrijheid en catering. De koks staan klaar om voor de gasten van Klooster Bethlehem de beste, lekkerste en puurste gerechten te bereiden. Ook op culinair niveau zal het je gasten in Klooster Bethlehem aan niets ontbreken.

Lees meer over huiscateraar Hutten

Bekijk de overige toplocaties van Hutten

Neem hier alvast een voorproefje!

Contact

0412 - 465 046

Mail ons

Kom langs!